Over ons

Fout, Feest en Humor!

“Deze twee Toppers weten elke tent op z’n kop te zetten met hun aanstekelijke mix van Hollandse meezingers en
swingende dancemedleys.”
Gerard J.

Foute Nederlandse songs, engelse guilty Disco hits, een heerlijke sentimentele Duitse ballad en het schaamteloze feestrepertoire, dit vrouwelijke zangduo draait hun gemanicuurde handen er niet voor om.

Boek nu

Keihard meezingen met de woonboot, op zijn Antilliaans met kleine wasjes grote wasjes, uit je plaat met I will survive en dansen op de Macarena!! 

De tijd van stiekem is voorbij want met allround zangduo en feestentertainers Nicky& Simone, worden de lekkerste quilty pleasures uit de hoge feesthoed getoverd en mag er zonder schaamte uit volle borst worden meegezongen, graag zelfs!

Als allround zangact, zijn Nicky en Simone uitermate geschikt voor feesttenten, kermis, carnaval, festivals en bedrijfsfeesten. Ook te boeken als presentatieduo of in combinatie met een bingo op maat.

Gezien / gehoord: Paaspop Schijndel, Studentival, Boode Bathmen, Zomerparkfeest Venlo, Nijmeegse Vierdaagsefeesten Faberplein, Utrecht Canal Parade, Hockeyclub Rotterdam, Paleis van de Weemoed Amsterdam, Extrema outdoor, Klomppop Ovezande, Herenzitting Raalte, Herenzitting Beuningen, en nog veel meer.