Nicky en Simone

Met Nicky en Simone op uw festival, evenement of in uw achtertuin haalt u een dik half uur feest in huis. Hun brede feestrepertoire van de bekendste Nederlandstalige en Internationale hits zorgt voor handjes in de lucht en voetjes op de dansvloer. Die voetjes kun je later nog goed gebruiken in hun befaamde danswedstrijd. En wie weet ga jij dan wel met een lekkere prijs naar huis. 

Het recept is helder: Keihard meezingen met ‘E viva Espana’, meedeinen met ‘De Woonboot’, een traantje wegpinken tijdens ‘Mag ik dan bij jou’ en uit je plaat gaan op ‘Living on a prayer’.

Laat het maar aan deze twee topentertainers over, en geef je over aan een superfeest!

Nicky en Simone zijn uitermate geschikt voor feesttenten, kermis, carnaval, festivals en bedrijfevents, maar ook in uw achtertuin! En ze nemen met flair de presentatie van uw event op zich.

Interactief / repertoire breed alLround en guilty pleasures  / inclusief vlaggetjes en prijsjes / doelgroep 30-101 jaar / ruim 30 minuten

Gezien / gehoord: Paaspop Schijndel, Studentival, Boode Bathmen, Zomerparkfeest Venlo, Nijmeegse Vierdaagsefeesten Faberplein, Utrecht Canal Parade, Hockeyclub Rotterdam, Paleis van de Weemoed Amsterdam, Extrema outdoor, Klomppop Ovezande, Herenzitting Raalte, Herenzitting Beuningen, en nog veel meer.